TapTraQ er et miks af erfaringer, kompetencer, test og vilde idéer

TapTraQ udvikler, producerer, markedsfører og leverer verdens mest fleksible, simple og driftssikre udstyr og fleksible løsninger til udskænkning af fadøl og postmix sodavand samtidig med, at virksomhedens system opsamler data og viden, så vores kunder – bryggerier og udskænkningssteder – kan følge deres salg i detaljer og reagere på informationerne.
 
Det betyder, at fx bryggerier kan rådgive og dokumentere ifm. salg og kampagner, planlægge ordrer, opdage evt. fejl, lette installeringer og vedligeholdelse, optimere lager og bemanding samt forbedre såvel egne som deres kunders bundlinjer. Og det betyder, at deres kunder, udskænkningsstederne, kan styre deres salgsområder, optimere bemandingen, planlægge kampagner og dermed forbedre deres bundlinje.
 
Hos TapTraQ udvikler og arbejder vi i et miks af vilde ideer, erfaringer, tests, insider-viden, markeds- og produktkendskab, hårdt arbejde, tilretninger tilsat en stor portion realitetssans og et ærligt samarbejde.
 
Vi anvender SCRUM som udviklingsmetode, så vi kan sikre, at vi konstant undervejs i processen rent faktisk udvikler det, som på det givne tidspunkt giver størst værdi for slutbrugeren. Nye ideer og ønsker fra brugere og kunder er altid velkomne, da udviklingen er brudt op i korte, velafgrænsede forløb – sprints – af få ugers varighed.

Mød folkene bag TapTraQ

Thomas Vedel


Anpartshaver, civilingeniør, direktør, Certificeret SCRUM-master. Spidskompetencer inden for udvikling af skræddersyede løsninger, eksempelvis inden for hospitalsområdet.

Gert Lauritsen


Anpartshaver, ingeniør. Spidskompetencer inden for hardwaredesign og embedded software. Til daglig er Gert hard- og softwareingeniør hos Lykketronic, som er verdensledende inden for udvikling af elektroniske overvågnings-, måle- og kontrolløsninger til landbruget.